Trouby AEG

Objevte trouby AEG a najděte tu, která vyhovuje vašim potřebám. Naše spotřebiče s pokročilými funkcemi vylepší každý váš kulinářský zážitek.

null Trouby
Trouby
null Parní trouby
Parní trouby
null Kompaktní trouby
Kompaktní trouby
Horní panel trouby AEG

NOVÝ ZPŮSOB VAŘENÍ

Objevte nový způsob vaření s našimi parními troubami. S párou můžete vařit zdravěji a chutněji než kdykoli předtím.

Kuřecí maso a ryby připravované v troubě.

Překročte své kulinářské hranice

Naučte se nové techniky a experimentujte se surovinami. AEG přináší novou řadu trub, se kterými můžete používat horký vzduch, páru, metodu Sous-Vide nebo kombinaci horkého vzduchu a páry. Každé vaše jídlo bude ještě chutnější a zdravější.

Detail displeje trouby.

Vařte jako profesionál každý den

Zažijte vaření bez stresu a vždy s úspěchem díky asistovaným programům, teplotní sondě a funkci Steamify®, která usnadňuje přípravu jídla v parní troubě.

Osoba vkládá pokrm do trouby.

Užijte si zdravé vaření

Trouby AEG chrání kvalitu surovin a zachovávají v nich maximum chuti, barev, živin i správnou konzistenci. Díky vaření v páře můžete použít méně soli a tuku, a navíc v pokrmu zachovat minerální látky a až 90 % vitamínu C***.

NAŠE PARNÍ MODELY

Vylepšete své recepty s našimi parními funkcemi.

STEAMPRO S FUNKCÍ SOUS-VIDE

STEAMPRO S FUNKCÍ SOUS-VIDE

Vařte s maximální silou páry a staňte se profesionálem techniky Sous-Vide.
STEAMPRO

STEAMPRO

Pečte, zapékejte, duste, grilujte a vařte v páře díky pokročilým parním programům této trouby.
STEAMBAKE

STEAMBAKE

Pečení s přidáním páry. Pro ještě lepší výsledky.
Moderní kuchyně s troubami v řadě za sebou.

NAŠE ENERGETICKY NEJÚSPORNĚJŠÍ PARNÍ TROUBY

Parní trouby AEG EcoLine jsou naše energeticky nejúspornější modely. Všechny modely mají parní funkci, která umožňuje vaření při nízkých teplotách a šetří až 20 %* energie. Dále jsou vybaveny funkcí parního čištění, která spotřebuje až o 95 %** méně energie než pyrolytické čištění.

***Na základě externích testů porovnávajících obsah vitamínu C v syrové brokolici a v brokolici vařené v páře. Test proveden na základě stanovení kyseliny askorbové (vitamínu C) v potravinách vizuální metodou HPLC/UV.