Ingredience
1 hrušku, 200 ml portského vína, 250 g měkkého tvarohu, 4 lžíce cukru, 1 ks skořice, 1 ks badyánu, 1 lžičku růžového pepře a 1 hrst lískových oříšků

Postup
Portské víno spolu se dvěma lžícemi cukru, skořicí, badyánem a růžovým pepřem zredukujeme na pětinu původního objemu.
Hrušku oloupeme, vložíme do vakuovacího sáčku spolu se zredukovaným vínem a důkladně zavakuujeme.
Vaříme v režimu Vakuové vaření při 80 °C 30 minut.
Podáváme s tvarohem, který jsme smíchali se dvěma lžícemi cukru, a na pánvi opraženými oříšky.
Zbývající vinnou omáčkou z vakuovacího sáčku hrušku podlijeme.

Trouba SteamPro disponuje třemi režimy vaření a pečení – první využívá horký vzduch, druhý páru a třetí jejich kombinaci. V kombinovaném režimu trouba automaticky a přesně vypočítá optimální poměr ohřevu a páry.