Italská panzanella s krevetami
podle Jana Punčocháře
Ingredience
200 g rajčat, 1 okurka, 2 ks paprik, 1 šalotka, 1 cuketa malá, sůl, pepř, 60 ml vinného octa, 50 ml olivového oleje, 150 g starého pečiva, 500 g krevet, 60 ml olivového oleje, 3 stroužky česneku, hrst hladkolisté petržele
Postup
Na pánvi Wok Fusion na oleji zprudka opečeme očištěné nakrájené papriky, šalotku a cuketu. Zeleninu osolíme a opepříme. Po orestování zalijeme octem. Zeleninu dáme do mísy a přidáme nakrájená čerstvá rajčata a okurku. Do salátu přidáme natrhané staré pečivo a promícháme. Necháme v pokojové teplotě odležet.
Mezitím si očistíme pánev Wok Fusion. Rozpálíme a orestujeme oloupané krevety. Přidáme nakrájený česnek a zasypeme nasekanou petrželkou.